26
Aug
2008
3

Bijna uit m’n gedachten verdreven… Echter, opgefrist na de uitzending van Zomergasten afgelopen zondag. Met als gast theoretisch socioloog Willem Schinkel. Interessant, zoals eigenlijk wel iedere zomergast is. Aanstaande zondag echter de aflevering die – vooraf gezien – mijn grootste belangstelling heeft: Joop van den Ende. Hopelijk worden het niet te veel RTL4 momenten, we’ll see.

Anyways, ik wijk af van mijn originele bestemming voor deze log :). De titel is namelijk een regel tekst uit één van de vele briljante Radiohead songs (ja, remember, ik kwam superlatieven te kort): Just. En laat de bijbehorende video nu net zo – of misschien wel meer – briljant zijn:Owja, gisteren aan m’n master begonnen. Na afgelopen vrijdag m’n pre-master certificaat te hebben opgehaald, woei! Ik ga deze week van 9 tot 5 op de uni zitten, om te kijken welke mastervakken me aan staan. Leuk? Veel werk? Interessant? Mogelijkheden? Ik hoop ze voor bijna ieder master vak na twee weken aankijken beantwoord te hebben. Naast de verplichte vakken hoef ik er ‘maar’ vier te kiezen in anderhalf jaar. Jeuj :)!

Written by Harm
Tags: | | | |

3 comments »

Comment #1

Weer erg Radiohead, maargoed.. Fijne plaat! Het akoestische stuk gaaf me echt een ‘wow, ga ik naspelen’ moment. Echter het scheuren van een vlotte arm met plectrum op 6 snaren met een effectenbak erachter vond ik minder klinken.

Word ik nu akoestisch-fetish? Probally.. 😉

Comment door: Rob
Wednesday August 27, 2008 19:22

Comment #2

Laat ik mijn acoustic-fetish er even inwrijven:

http://nl.youtube.com/watch?v=GkEQS5SJZPU

Comment door: Rob
Wednesday August 27, 2008 19:23

Comment #3

Rubke toch, deze plaat komt oorspronkelijk van The Bends en is dan al meer dan 10 jaar oud :), maar aan kracht nog steeds niet ingeboet.

Vette versie. Nu wil ik de akoestische Just van jouw horen :D.

Comment door: Harm
Wednesday August 27, 2008 19:47

Plaats een comment