23
Aug
2006
0

To make my log a bit more up to date I’ve choosen to continue writing my log in Dutch. Some articles however will still appear in English. But you’ll notice that soon enough :D. Thanks for reading my log though!
Om – hopelijk – mijn log wat attractiever te maken heb ik ervoor gekozen verder te loggen in het Nederlands. Alhoewel er wel artikelen in het Engels kunnen verschijnen…

Eindelijk weer eens tijd! Tijd? Ja tijd.

Ik zag dat de laatste log van 23 januari was. Dat is al een tijd geleden zeg. Het punt was echter dat ik weinig tijd had. Waar ik die tijd dan aan heb besteed? Komt ie: stage, werk, en niets doen. Niets doen? Ja, ik ben uiteindelijk (na in begin juni door mijn knie te zijn gegaan) 11 augustus geopereerd aan mijn linkerknie. Na de vele tripjes langs de huisartsenpost, de huisartsen en de sportmasseur bleek uiteindelijk (na veel zeuren, voordat ik terecht kon) bij de orthopeet dat ik mijn kruisband gescheurd had.

Tijdens de operatie is mijn kruisband vervangen met pezen vanuit de hamstrings. Tijdens de operatie is men ook nog achter een gescheurde buitenmeniscus gekomen, dat is ook meteen gefixt. Na het ongeveer twee weken niets doen (op wat liggen, XBox’en, boeken lezen en wat laptoppen na) is school vandaag begonnen. Het rooster opgehaald en wat dictaten gekocht, helemaal klaar voor het laatste jaar op de Fontys Hogescholen. Op het eerste gezicht een ideaal rooster. Ik gok zo’n 12 uur per week en dat dan maar drie dagen (twee dagen vrij dus :)). Lastige is dat ik nog zo’n 4 weken op krukken moet lopen. Twee weken op 2 krukken en twee weken op één kruk. Beetje lastig op school. Achja, beter dan nooit meer voetballen…

In die tijd tussen 23 januari en nu is er natuurlijk nogal wat meer gebeurd. De stage is succesvol afgerond en het verhaal over het fluiten voor de KNVB (zie vorige log (in het Engels)) zal denk ik pas volgend jaar terug komen. Want zo lang zal de revalidatie duren voor het herstel van de kruisband.

Ik hoop dat de verandering naar het Nederlands wat meer logs op gaat leveren, we zullen zien!

Written by Harm

Geen comments »

Plaats een comment