14
Aug
2009
0

14 augustus 2009 – 16:14 local time
Death Valley, California, Verenigde Staten

Na een wilde gokavond werden wij wakker in het hotel Rio. Het eerste wat er deze morgen moest gebeuren was het boeken van ons luxieuze suite in de Venetian. Vervolgens hebben we onze spullen gepakt en gingen direct richting de Venetian. Hier hebben wij een heerlijk ontbijtje gepakt bij een van de vatsige fastfood ketens in het hotel. Onze Mark had een overheerlijke burger besteld waar hij ongeveer een half uur op heeft staan wachten. Om nou te zeggen dat het echt fastfood was, not! Onze Mark had bijna zijn kookpunt bereikt, maar gelukkig was ik aanwezig om Mark wat kalmerends toe te dienen, want anders had God deze vatsige burgertent zeer bij moeten staan.

Na ons overheerlijke ontbijt was de dwang naar roulettetafels en megabugs speelautomaten enorm. We gingen eerst een gokje wagen bij een van de roulettetafels. Persoonlijk ging dit mij erg slecht af, waar anderen meer geluk hadden.

Na wat minder fijne gokervaringen en wat dollars lichter, was het tijd om in te gaan klokken. Op onze luxieuze kamer aangekomen met drie plasma HD-tv’s, kleine woonkamer, automatische gordijnen  (erg makkelijk voor luie en vatsige mensen, dus dit was met boeken voor ons echt een must), mini-bar met gewichtsensoren, dubbeldeurs badkamers entrée (i.v.m. onze omvang was dit ook echt een must).
Onze Mark vond het overigens nog nodig om van zijn schijtpartij telefonische verslag uit te doen, er hing namelijk een telefoon op de plee.

Allereerst maar eens even liggen chillen, om vervolgens te gaan genieten van een overheerlijk buffet in het Wynn hotel. Hier moesten wij een laffe 40 dollar neertellen, omgerekend 4 euro. Hier konden wij zoveel snacken en drinken als wij wilden en dat konden wij wel appricieren.

Onze Harm heeft een soort van gezegde genaamd: ’Ik mag dat wel’. Wat denk je, onze Harm mocht dat buffet wel. Waarom ik dit erbij vertel, weet ik niet, maar ik weet wel dat wij ons mateloos irriteren aan deze uitspraak die hij veel te vaak maakt.

Na het snacken hebben we ons opgetut met make-up, eyeliner en wat poedertjes, je kent het wel. Vervolgens gingen wij het spektakel bij The Mirage aanschouwen: de vulkaanuitbarsting. Was dus gewoon een kei laffe show, zou eigenlijk verboden moeten worden. Ben vervolgens een praatje gaan maken met de manager, maar helaas kon ik hem niet overtuigen dat het gewoon een laffe en vooral neppe show was (de vulkaan eruptie). Was ook gewoon nep, maar dat maakt niet uit.

Na dit niet-spektakel stuk zijn de echte mannen gaan pilzen bij Canival Court en gaf onze Herm zich wederom toe aan zijn gokverslaving. Wij hadden hier uiteraard weer gekozen voor de goedkoopste bocht die er verkrijgbaar was (een blikje Corona Extra met een stukje lemon). In het begin is het even bikkelen, maar op den duur (10 blikken later) is het een overheerlijk pilsje zoals je nog nooit gedronken hebt.

Ene heer Geven had deze avond wederom sjans met twee dames, waarvan een rond de 150kg woog. Onze grote vrind Maarten B had hier dikke cash kunnen verdienen! De heer Geven had eigenlijk alleen maar oog voor de andere dame, begrijpelijk dacht ik zo. Onze Mark had de dames wijs gemaakt dat wij veel te veel geld hadden en dat wij niet voor niets in de Venetian sliepen. Ons salaris was een goeie 5000 dollar per maand, wat de dames deed glimlachen oftewel: golddiggers (daar kan ik zo slecht tegen).

Onze Hans heeft nog wel een poging gewacht om de 150kg schoon aan de haak te playen, maar helaas was onze Hans niet aantrekkelijk genoeg voor de schone brunette. Toen kwam het moment dat wij ons Hansje kwijt waren geraakt, maar wat die jongen vervolgens allemaal heeft uitgespookt will always stay in Vegas.

In het leuke dorpje Las Vegas reed constant een man rond in een busje met daarop adult entertainment reclame. Waarop onze Harm wederom de opmerking maakte: ‘ik mag dat wel‘. Onze Harm was nogal geobsedeerd door een sympathiek ogende call girl genaamd Summer. Onze Herm had daags erop nogal wat praat dat er afgelopen nacht wat had plaats gevonden, maar zoals wij altijd zeggen: ‘what happens in Vegas, stays in Vegas.’

Door: David

Written by Harm

Geen comments »

Plaats een comment