26
Jan
2007
3

Nou had ik het in m’n vorige blog nog over de goedkope kaarten voor PSV – Go Ahead Eagles… Zelfs die zeven euro vijftig was nog te veel voor de enorm slechte wedstrijd gisteren. Ik was blij dat PSV achter kwam, dan kregen we misschien nog een wedstrijd te zien. Wat een afgang zeg. En dan winnen ‘we’ uiteindelijk met 3-2 en dan zijn er nog mensen die een wave in durven te zetten. Waaaaaah. Lichtelijke schaamte komt dan bij me naar voren.

De afgelopen week weinig gedaan wat het vermelden waard is. Woensdag weer eens met het zaalvoetbalteam gewonnen. Als coach zijnde ben je dan blij, vooral als het tegen de koploper is :D.

Vandaag m’n laatste vakantiedagje gehad. Nou ja, vakantie. Zeg maar m’n laatste dag geen school en geen stage. Maandag begin ik aan m’n afstudeerstage bij Philips TASS. Heb er in ieder geval zin in!

Morgenvroeg 10:00u wordt het F5’en op TicketService.nl voor de Faithless kaarten van woensdag 18 april. Ik denk dat we met een man of 5~8 gaan. Ik bestel in ieder geval acht kaarten en mochten we die niet vol krijgen dan zijn ze hier in ieder geval te koop ;). Morgen ook maar weer even fitnessen om m’n knie te gaan versterken. Nog steeds hopende dat er dan nog wat wedstrijden fluiten inzit, dit seizoen.

Written by Harm

3 comments »

Comment #1

Mooi die stage bij Philips Herm ;). Past fijn op je CV :D, ben benieuwd of morgen die kaartjes te krijgen zijn! Laten we ‘t hopen kunnen we er eindelijk keer heen, zie je miss. van ‘t weekend..

Rob

Comment door: Rob
Friday January 26, 2007 22:04

Comment #2

Zow, 5 kaarten te pakken, wel maar rang 4… Maar ik gok dat het over een uurtje is uitverkocht.

Comment door: zeroxcool
Saturday January 27, 2007 11:44

Comment #3

Zoow Harm, dat was een druk eerste afstudeerdagje vandaag he;)

Jammer dat we geen details mogen vermelden, anders hadden we een leuke afstudeerblog bij kunnen houden.

Comment door: Peter
Monday January 29, 2007 19:40

Plaats een comment