29
Jan
2007
3

De eerste dag stage zit erop. Ja, dat houdt inderdaad nooit veel in. De weg naar de koffie (en water :)) automaat, de toiletten en het secretariaat zijn gevonden. De eerste gesprekken met de opdrachtgever en begeleider zijn geweest. Op naar de eerste échte dag stage.

Vandaag dus weinig gedaan op het eerder geschreven na. Hoop papierwerk ingevuld, pasfoto gemaakt en het werkstation inrichten. Morgen wordt er dus echt begonnen. Morgen eveneens weer een episode van 24 en Prison Break. Ben weer benieuwd! En als klap op de vuurpijl begint volgende week Lost weer.

Helaas liep PSV dit weekend tegen hun tweede(!) verliespartij van dit seizoen aan. Hopen dat dat er niet meer worden. Aanstaande zaterdag mogen de Eindhovense mannen aantreden tegen de heren van ‘ben jij nou zo dom, of ben ik zo slim’. Ben benieuwd wat dat gaat worden. Helaas geen kaarten voor die wedstrijd…

Maar wel kaarten voor Faithless! Het was zoals gewoonlijk weer een crime om bij TicketService online te bestellen. Na een uur en zo’n twintig minuten was het mogelijk 5 kaarten te bestellen. En ik denk een half uur later was het concert uitverkocht. Geen geweldige plaatsen (tweede ring en ter hoogte van het podium :(), maar goed, we zijn binnen. Dus 18 april zijn we onder de pannetjes.

Written by Harm

3 comments »

Comment #1

Geweldig! Heb zin in Faithless, zit toch ook een kaartje voor mij bij he? 😛 🙂

Comment door: Rob
Monday January 29, 2007 20:56

Comment #2

Jan Zegers! De gelukkigen:
Mark G
Tom
David
Rob
Ik

Comment door: zeroxcool
Monday January 29, 2007 22:49

Comment #3

Ahh leuk 😉 .. Wordt tof !!!

Comment door: Rob
Tuesday January 30, 2007 17:34

Plaats een comment