12
Feb
2007
0

Alweer twee weken stage erop zitten. Gaat allemaal prima, leuk bedrijf, leuke mensen plus een goede sfeer. Afgelopen weekend druk geweest met flink wat sociaal gebeuren :D. Zaterdags hadden we familiedag. Dagje museum (Het Valkenhof, Nijmegen), café-bezoek, karten en uit eten. Was weer geslaagd. Ook leuk dat alle ooms en tantes meereden. Uiteraard iedereen de achterkant van mijn kart laten zien en bij beide heats eerste geworden. Dus ook van broertje Teun 5 euro afgetroggeld ;).

Gisteren nog op kraamvisite geweest bij oud-stagebegeleider Wilbert. Gegourmet met de hele kamer van toen. Deze maand gaat de BV die tijdens/met mijn stage is opgericht van start. Veel succes met Consumers Voice in ieder geval!

Afgelopen weekend was ook te lezen dat de Peppers weer naar Nederland komen. En dan ook nog eens in de buurt, in het Goffertpark in Nijmegen. Eind juni. Dat wordt waarschijnlijk dus grasje liggen en luisteren maar. Eens kijken wie er zaterdag wat kaartjes wil gaan ronselen.

Ook een kleine update rond mijn knie. Vandaag met de kliniek gebeld waar ik geopereerd ben. Daar kort vertelt het hoe en wat. De dame aan de telefoon zei dat de orthopeet dit dan toch graag tijdens een afspraak wilde zien. Dus een afspraak gemaakt voor maandag 12 maart. Ja, helaas, dat duurt nog een maand. Vijf dagen nadat ik Londen bezocht heb en hopelijk met een goed gevoel ben teruggevlogen :D. Tot logs!

Written by Harm

Geen comments »

Plaats een comment