15
Jan
2011
1

15 januari 2011, Houston, Texas, USA

Daar zit ik dan, tussen Amerikanen, Britten, Ecuadorianen en weet ik waar de rest van de mensen om me heen vandaan komen. Jawel, al wachtend op m’n vlucht richting Quito is er wat tijd om m’n eerste blog bericht vanuit het buitenland te typen.

De vlucht vanuit Amsterdam richting Houston ging voorspoedig. Wel 11 uur erover gedaan, maar dat was gepland. Heb in de tussentijd veel CSI gezien, veel NCIS gezien en voor de tweede maal The Social Network gezien — aanradertje. Houston is blijkbaar de vierde stad van de VS en net zoals San Diego en LA, behoorlijk Spaans georienteerd. Wie weet wat ik op de terugreis allemaal kan begrijpen ;).

De eerste US dollars zijn inmiddels uitgegeven, ik heb me nek op peil gehouden met een tussenstop bij de Wendy’s. Grote kans dat dit soort bezoekjes vaker dit jaar, ergens in september…

Anyways, de vlucht richting Quito vertrekt over een drie kwartier en ik zie dat mensen aan de balie hun paspoort laten zien, laat ik dat ook maar even gaan doen. Adios!

Written by Harm

Eén comment »

Comment #1

Haha, ik weet die Wendy’s precies te zitten, heb daar ook gezeten! Grappig idee 🙂 Had deze post niet gezien, dus je aansluiting is inderdáád goed verlopen, fijn zo!

Comment door: Julia
Tuesday January 18, 2011 01:16

Plaats een comment