25
Feb
2007
1

En de volgende week stage begint :). Waar half Nederland onder de rivieren carnaval vierde ging ik stug richting Eindhoven om stage te gaan lopen. Toch bijna de helft van de mensen aanwezig, maar weinig studenten, twee om precies te zijn ;).

Het was me het weekje wel. Omdat we (lees: deze week ik) op informatie wachten, heb ik een begin gemaakt aan het eindverslag…

Maar dan misschien nog wel belangrijker nieuws. PSV werd afgelopen dinsdag niet afgeslacht door Arsenal! Na een prachtig tactisch schouwspel stond er een 1-0 eindstand op het scorebord. Kortom: mocht PSV over anderhalve week uit één keer scoren, dan zijn ze zo goed als door. Wat betekent dat ons reisje naar Londen over anderhalve week wel eens een onvergetelijk uitje kan worden :D.

Gisteravond meegedaan aan een pokertoernooi in de buurt. Vijftig deelnemers en twintig euro per persoon aan inleg zorgden voor een erg leuke avond. Ik lag er – uiteraard 😉 – redelijk snel uit. 35e van de vijftig geworden, niet heel verkeerd, maar ook zeker niet goed. Wat kameraden waren wel gelukkig en twee ervan wisten door te dringen tot de finaletafel van tien. Leuk sfeertje hing er. Ook nog wat oud klasgenoten van de middelbare school gesproken. Het volgende toernooi doen we weer mee dacht ik zo.

Written by Harm

Eén comment »

Comment #1

Cool Herm! 😉

Niet slecht gedaan idd, volgend toernooi ga ik ook mee.. Zal m’n hoed en zonnebril vast klaar leggen 😛

Comment door: Rob
Sunday February 25, 2007 22:30

Plaats een comment