24
Jan
2011
10

24 januari 2011, Quito, Pichincha, Ecuador

Ben nog steeds niet helemaal back to the land of the living. Tijdens het ontbijt enkel wat fruit en thee naar binnen gewerkt, maar voelde me wel fit genoeg om richting m’n school te gaan. Tijdens de les uiteraard de woorden ‘sick’ en ‘tired’ geleerd :). Na de les drie blogs geschreven en gepubliceerd en nog met wat mensen geSkype-t. (Details, zie ‘About’ bovenaan.)

Bij thuiskomst samen met Jayne naar één van de vele shoppingmalls in de buurt gegaan. Nu dat ze haar tas eindelijk had vond ze het alsnog tijd voor een nieuwe spijkerbroek. Wat rondgekeken — er zit een enorme bioscoop in — en nog wat boodschappen in de Supermaxi gedaan. Een enorme supermarkt met prima producten. Eenmaal thuis was ik opnieuw helemaal kapot en kwam er een lichte koppijn opzetten — iets wat ik in Nederland eigenlijk nooit heb *klop klop*. Dus maar weer rustigaan gedaan.

Bij het avondeten weer iets meer kunnen eten en daarna weer aan de studie. Het werd opnieuw een ‘slack’ evening waar ik opnieuw vroeg naar bed ging. Hopelijk gaat dit hele gedoe snel over want ik heb het wel een beetje gehad ;).

Written by Harm

10 comments »

Comment #1

Hey Harm,
hopelijk heb je daar niet iets (mexicaans) griepachtigs opgepikt?!
;)tsja, je zit daar nu toch wat dichter in de buurt,hihi dus die grap was wel te vewachten.
Hopelijk voel je je snel beter om je avontuur tot een goed einde te brengen en heel veel leuke dingen te doen en daarover te bloggen. Dat laatste natuurlijk voor ons vermaak.
Beterschap!!

Comment door: Asha
Wednesday January 26, 2011 11:17

Comment #2

Tjooo Herm,

Fijne vrind, onderhand…

Ziek worden is voor losers uiteraard, dus dat gaat niet gebeuren…
Leuk om de verhalen te volgen via dit altijd gezellige blog.
Jammer van die negatieve reacties over onze jodenzonen!!
Hier gaat alles verders zijn gangetje, tickets voor Amerika zijn geboekt.
Polly opkomst vrijdagavond is natuurlijk met 25% gedaald. (is voor Buhara ook niet leuk)
Veel plezier nog en geniet ervan.

Groetjes dhr. Bos

ps. hebben ze daar bietje whiskey?? (Jameson etc.) en niet teveel km. maken, moet in juli nog vierdaagse kunnen lopen!!!

Comment door: Bos
Wednesday January 26, 2011 13:46

Comment #3

Asha: ben aan de betere hand, haha.
Bos: dankjewel voor je medeleven Maarten, zeer gewaardeerd. Mooi trouwens dat je ook meegaat naar het land van de ongekende mogelijkheden. Zal een dolle boel worden!

Toch wel beetje jammer voor onze lokale Turkse entrepreneurs… Maar ze vinden er vast wel iets op. Broodje döner voor een sympathieke 8 euro bijvoorbeeld…

Whiskey hebben ze hier. Ze zijn enorm fan van Grant, die redelijk te betalen is ($18 per fles). Zowel Jack Daniel als Johnny Walker worden hier vereerd — en bekroond met prijzen in de categorie $35 per fles…

Comment door: Harm
Wednesday January 26, 2011 18:53

Comment #4

Hey Harm,

Hopelijk ben je weer een beetje beter! Wel toevallig, zat net met Sjoske op Skype en die vertelde ook al dat die de hele nacht had liggen spugen! Het zal wel in de lucht hangen! (ooo ja hangen… 🙂 Nou hopelijk worden jullie snel weer beter!

P.S. we hadden je naam weer verkeerd geboekt haha! Van Tilburg moest toch echt Van Tilborg zijn! Ach ja voor 100 euri zal Air-Canada dat wel even omzetten!

Als jij dadelijk het Spaans beheerst kunnen we ook wel even lang Mexico in September! Is dat iets?

Veel plezier!

Comment door: Polly LA
Wednesday January 26, 2011 19:17

Comment #5

Ja Harm, dan ga je enkele KM verderop je ding doen wordt je alsnog lastiggevallen door die 2 🙂

Comment door: Rob
Thursday January 27, 2011 08:36

Comment #6

herm verrekte peardelul! wat lees ik nu?? bende ziek aan het worden ? das niet de bedoeling,. trekte ow eigen wel 3maal daags af? anders hoopt dat zich op en dat veroorzaakt nare kwaaltjes, zowel intern al extern 😀 ey maar ff zonder gein,.. hoe gaat het daar en bevalt alles nog een beetje>? en wat las ik hedde gvd weer goed voor mekaar zon chick op je room 😀 moi moi moi ! hasta la próxima vez, usted está bien saludos Roel

Comment door: roellleke armyfucker
Thursday January 27, 2011 19:17

Comment #7

Roel, polla caballo de traducción de Google funciona bien ¿eh?

Comment door: Rob
Thursday January 27, 2011 21:05

Comment #8

Hahaha, ja, veel Spaans zal Bertus niet op hebben gedaan tijdens die nachtelijke uurtjes werk in Mallorca. Niet dat ik daarmee wil impliceren dat Roel een bepaald beroep in de nacht uitoefent…

Comment door: Harm
Thursday January 27, 2011 21:13

Comment #9

Rob, si en realidad funciona como un encanto, pero yo uso http://www.vertalen.nu / frases que es muy fácil, sólo la manera en que pensamos rete buena daño en español: D

maar harm nog geen antwoord op mijn vraag ?? HOEIST NOUW DAAR ??? grt roellekeee

Comment door: roellleke armyfucker
Friday January 28, 2011 14:33

Comment #10

Haha, wat doe ik toch stom om hier Spaans te nemen…

Maar HOE HET HIER IS, kijk op http://zeroxcool.net pannekoek ;).

Comment door: Harm
Friday January 28, 2011 18:50

Plaats een comment