16
Sep
2011
1

Vrijdag 16 september 2011 — Orlando, Florida, Verenigde Staten

We besloten om vroeg op te staan omdat we een lange reis van minstens tien uur naar Orlando voor de boeg hadden. Niels R., Maarten en ik hielden ons hieraan en zaten om 8u al aan het ontbijt. De overige jongens konden dit blijkbaar niet aan en bleven dan ook in hun bed stinken.

Maar goed dat je in dit hotel tot half elf mocht ontbijten. Waarschijnlijk komt dat omdat er veel senioren, of zoals Teek dit noemt, fossielen ook van het ontbijt willen genieten en er minstens twee uur over doen om het brood in de broodrooster te doen en vanaf daar naar hun tafeltje te lopen. Of om mensen die het de avond ervoor laat hebben gemaakt ook een kans te geven om hier te eten en niet bij een Subway.

Alleen Mark zou het ontbijt hebben gemist als wij hem niet wakker hadden gemaakt en hem naar een tafel hadden begeleid. Deze jongen wist namelijk niet echt meer wat voor en achter was. Eén voordeel: we zouden de komende tien uren weinig last van deze jongen hebben in de auto.

Na Mark op de achterbank gepositioneerd te hebben en wij ook onze plek gevonden te hebben, begon Niels aan de lange reis. We verlieten Louisiana en reden door de staten Mississippi en Alabama om zo naar onze laatste staat: Florida te gaan. De reis zelf was niet zo heel boeiend. Alleen dat we ‘s avonds toch wel een keer wilden eten en besloten dit in een stadje genaamd Gainesville te doen.

Dit bleek een waar paradijs te zijn en we keken onze ogen uit. Er zou namelijk de volgende dag een belangrijke footballwedstrijd tussen twee universiteiten gespeeld worden en heel veel studenten (of, meer specifiek: studentes) wilden dit nou alvast indrinken. Het was één groot feest met veel bezienswaardigheden.

Onder het eten besloten we dan ook om hier een motel te boeken en ons eigen voor te doen als quarterbacks met namen als Ray Finkle, Dan Marino, Louis Einhorn en Seabass. De dames dansten met bosjes om ons heen en we hadden het voor het uitkiezen. We moesten dan ook wat kamers bijboeken.

Na het eten dachten we dat waarschijnlijk niet iedereen deze verleiding zou kunnen weerstaan en daar in het thuisfront problemen mee zou kunnen krijgen. Dus we reden toch maar door naar Orlando om hier omstreeks 0u bij een Red Roof Inn aan te komen. Maarten en ik gingen nog even naar de plaatstelijke supermarkt om wat drinken in te slaan.

Om de hoek bij de supermarkt was een livebandje aan het spelen en we dachten dan ook meteen: we kunnen hier wel even wat pils gaan nuttigen, dat hebben we vandaag nog niet gedaan. Dus we haalden de andere jongens om hier dan toch maar weer van de Budweiser en de livemuziek te gaan genieten. En zo was ook deze dag weer aan z’n einde gekomen, op naar de volgende.

Door: Hans

Eén comment »

Comment #1

Het bezoekje aan de regenboogwijk in New Orleans laat duidelijk zijn sporen na…

Comment door: Mark
Monday September 19, 2011 12:32

Plaats een comment