20
Jan
2011
1

20 januari 2011, Quito, Pichincha, Ecuador

Je ziet, het aantal berichten per dag wordt al snel minder. Laten we hopen dat het geen voorbode voor geen berichten is ;). Ook de lengte van het bericht over deze donderdag valt nogal mee. Ja mensen, je leest het goed, ook ik beleef weleens dagen waarin niet zoveel gebeurd ;).

‘s Ochtends gewoon school gehad. Ik oefen eigenlijk te weinig met m’n Spaans. Enkel tijdens de lessen en tijdens het ontbijt en avondeten, plus zo nu en dan als de status van Liga (dé club van Quito — en van held Edison Mendéz!) besproken moet worden met papa César — okay, we hebben ook weleens andere gespreksonderwerpen. Soms heb ik het gevoel dat het allemaal verbeterd en soms word ik er moedeloos van… Anyways, na de les afgesproken met de enige andere student die 1-op-1 les heeft: Greg, ook uit de UK.

Samen richting het oude stadion gegaan om daar samen met Jayne voor een mooie $1.75 te lunchen. Inhoud: soep, limonade, een groot bord met rijst en een kippenpoot. Greg komt vanuit Venezuela, door Colombia en nu dus in Quito. Aangezien Jayne nog steeds niet weet waar ze precies heen wil — vrouwen… — heeft ze Greg helemaal uitgehoord. Toch stiekem wel mooie verhalen gehoord over Colombia. Maar toch, ik blijf bij m’n Ecuador -> Peru -> Bolivia/Chili plan.

‘s Middags wat gestudeerd en ook wat naar mijn plannen gekeken in de Lonely Planet. Ook mijn Lonely Planet met de Footprint van Jayne vergeleken. Erg grappig om alle verschillen (in beschrijving en vooral prijs) te zien. Welke moet je nou vertrouwen? In Quito blijkt mijn Lonely Planet het te winnen. Hierna vroeg naar bed gegaan, gezien de late ladies night van de nacht ervoor :).

En nee, inderdaad, nog geen tas van Jayne. Het is nog net niet zo ver dat mijn onderbroeken geleend hoeven worden ;)…

Written by Harm

Eén comment »

Comment #1

He Harm, Je schrijft erg leuk, mis je het brabantse al. wij jou wel. pas goed op jezelf en doe geen dingen die ik ook niet doe. Liefs etra

Comment door: Petra
Thursday January 27, 2011 10:58

Plaats een comment