05
Apr
2007
0

Eindelijk weer eens een updatetje. Na alle perikelen met T-Mobile kon ik enkele weken terug eindelijk gebruik maken van m’n mooie MDA Vario. Deze op Windows Mobile 5.0 draaiende MDA is echt de ideale telefoon voor mij. Met flat-fee GPRS access kan ik mijn e-mail checken, SSH’en naar servers van het werk, internetten, m’n agenda checken en heb ik altijd mijn contactpersonen bij de hand.

Bij het koppelen van de MDA aan de desktop PC synct hij automatisch de contacts van Thunderbird en de agenda van Sunbird. Echt te gek! Afspraken die ik vergeet zijn verleden tijd :).

Afgelopen zaterdag kaarten besteld voor Faithless die op 21 september in het Gelredome in Arnhem komen. En die kaarten hangen ook weer aan het prikbord. Maar eerst gaan we Maxi en zijn vriendjes over twee weken woensdags (18 april) zien!

Dat wordt trouwens een mooi weekje: volgende week zaterdag doen we met Tiscom weer mee aan de ISP Kartcompetitie. Maandags zijn we met Polly te gast bij Voetbal Insite. Waar we uiteraard gaan proberen een foto samen met dhr. Baard en de Kromme proberen te schieten :D. Woensdags dus naar Ahoy’ om Faithless te zien (vanaf een helaas lichtelijk waardeloze plaats, maar dat terzijde). En dan de zaterdag in die week gaan we met Polly El Paso in Gemert onveilig maken. Leuk weekje dus!

Vandaag even in de (officiële) PSV supporters shop bij het stadion geweest. Daar een mooi uit shirtje gescoord met mijn magische nummer 17 erop 🙂 voor inclusief de cijfers €40. Stuk beter dan de €80 die je er normaal voor betaalt. Wel grappig trouwens, we stonden te wachten tot het nummer gedrukt werd, toen ik Salcido zag staan :). Hij was bij z’n eigen pet aan het kijken, maar kocht hem niet :).

Afgelopen weken ook nog druk geweest met m’n hifi set. De tweeters van de front speakers hadden het begeven. Dus bij de zaak waar ik ze had laten checken, op zoek geweest naar nieuwe. Dat zijn de JBL Northbridge e60‘s geworden. Helaas waren ze daar zo’n 200 euro per stuk, terwijl ze bij Kieskeurig voor zo’n 150~160 euro staan. Maar goed, laten we het maar op de service houden…

Tot logs!

Written by Harm

Geen comments »

Plaats een comment