27
May
2007
0

Weer eens een klein beetje tijd om wat te loggen, op eerste Pinksterdag notabene :).

De bon van m’n afgelopen logje is binnengekomen :(. Ik had nog wat goede hoop dat dat niet het geval zou zijn, achja…

En om opnieuw maar met de deur in huis te vallen: m’n kruisband is opnieuw afgescheurd of zwaar opgerekt. Hij heeft – volgens de chirurg – in ieder geval geen functie meer. Dat was dus een jaar revalidatie in het water gooien :(… Maar goed, verders niets aan de hand. Er zijn immers ergere gezondheidstechnische dingen! Ik ben overigens nog aan het twijfelen om opnieuw dit traject in te gaan. Ik heb van de fysiotherapeut de naam van een specialist in de Sint Maartenskliniek gekregen. Daar ga ik dinsdag eens heen bellen voor een afspraak. Eens kijken wat ze te vertellen hebben. Ik ben namelijk een beetje afgeknapt op Kliniek Klein Rosendael…

Wel vorige week zaterdag enkele wedstrijden van het Oelbroecktoernooi gefloten. Dat ging best okay, op wat spierpijn aan de hamstrings na. Maar ja, wat wil je na een dikke 10 maanden lamzak te hebben gespeeld :D.

Bij TASS loopt bijna alles op rolletjes. We moeten ons eindverslag op dinsdag 5 juni inleveren. We hopen het echter aanstaande vrijdag al te doen. 69 Pagina’s Engelse tekst zijn het geworden. Nooit gedacht, toch gekomen ;). Dit weekend vindt de laatste review van Peter, de schoolbegeleider en de bedrijfbegeleiders plaats. Ik moet zeggen dat ik steeds meer vertrouwen in het document krijg :).

Ook de datum van onze afstudeerpresentatie is bekend: dinsdag 19 juni 2007 om 15:00u. Mocht je interesse hebben om deze presentatie bij te wonen, stuur even een e-mailtje dan kun je een officiële uitnodiging verwachten. Ik heb er echt zin in. Alles definitief afronden daar en hopelijk ‘met lof’ :D.

Nou goed, ik ga Studio Voetbal kijken. Helaas hebben de heren uit 020 vandaag opnieuw gewonnen van AZ. Misschien voor nu nog even goed dat Ajax het hoogste niveau van Europa in gaat… In de volgende log misschien wat over m’n nieuwe gadget (echt te gek :D), m’n nieuw ingerichte honk en de knie problematiek die continues…

Geen comments »

Plaats een comment