22
Jun
2007
1

Finally! Jazeker, ik ben afgelopen dinsdag (19 juni) afgestudeerd aan de Fontys Hogescholen! Na een 100 dagen durende stage bij TASS kwam dinsdagmiddag het verlossende woord. Peter en ik zijn allebei afgestudeerd met een 8,5 voor de werkzaamheden, een 8,5 voor het verslag en, jawel, een 8,5 voor de presentatie. Helemaal te gek, ‘cum laude’ afgestudeerd dus! Aangezien ik – toevallig of niet – een 8,5 voor het theorie deel had :D.

Vandaag de allerlaatste dag stage gehad. Vanavond even naar de film. Daarna een weekje niets doen en de week erna gaan we een dagje of twee daagjes per week richting Arnhem waar weer enkele projecten wachten… Misschien zit er nog een weekendje met Polly in. We zien het allemaal wel. Eerst hier nog even van genieten ;).

Aanstaande zondag naar het concert van de Peppers en 24 augustus staat een bezoekje aan de Five O’Clock Heroes gepland. Een bandje waar ik door een vriend op ben gewezen. Het einde! Rond die tijd is ook de intro van de TU/e geweest, waar ik begin juli de inschrijfformulieren van ontvang.

Het knie verhaal komt in een volgend logje wel weer naar voren. Ik wilde er een goed nieuws-show van maken :). Dan hopelijk ook wat meer info over mijn nieuwe speeltje: de Meizu M6 MP3/4 speler…

Eén comment »

Comment #1

Joow kerel,

Nog gefeliciteerd he!! Topprestatie!
Ik probeerde je nog te bellen na je presentatie, maar kreeg je niet te pakken. Peter al zei dat je nog de stad in was gegaan.
Ok, zie je iig bij de BBQ!

Groeten, Martijn

Comment door: Martijn
Sunday July 1, 2007 19:54

Plaats een comment