01
Nov
2007
0

Zoals eerder aangegeven mochten we afgelopen maandag de Editors aanschouwen in 013 Tilburg. En ik kan je zeggen dat ik hier enorm van genoten heb. Wat een leuk concert, ok, de spastische bewegingen van frontman Tom Smith waren misschien een beetje overdreven. Maar Smith maakt er wel een geweldige show van, alhoewel z’n twee gitaristen en drummer daar niet echt aan meewerkten.

Ach, laten we het erop houden dat het het geluid niet schaadde :). Hoewel de eerste twee albums van de Editors niet echt ‘rockende’ nummers zijn, viel het me op dat er live behoorlijk wat uit te halen is. Alle bekende nummers kwamen voorbij, van All Sparks tot Munich, en van Smokers Outside The Hospital Doors tot aan de nieuwe (te gekke!) single An End Has A Start. Ik heb me kostelijk vermaakt. Even afwachten of ik ook naar het gisteren geplande concert op 12 maart 2008 ga :D. Ik denk echter dat medegangers Mark, Niels en Maarten daar weinig zin in hebben, haha. Voor hun was het ‘meer van hetzelfde’, ik kan dat wel onderkennen, en ik denk dat ik ook wel met een gekleurd oor heb staan luisteren :).

Morgenavond vier ik de verjaardag voor mijn lieftallige vrienden en zaterdag is de dag dat ik mezelf 21 mag noemen. Mam begint alweer ‘oooh, 21 jaar geleden ging ik {vul maar in}’. Heel irritant, maar goed, dat is vier november weer over :D.

Over twee weken begint de nieuwe tentamenweek weer. Ja, de meesten hebben de eerste er net op zitten, ik niet 🙁 :D. Ik ben benieuwd wat ik die week ga halen. Ik heb me tot nu toe voor drie tentamens ingeschreven. Misschien dat er nog één bijkomt. Het basiswiskunde wat ik niet haalde (met een 5). Beetje raar verhaal, dit vak blijkt alleen te herkansen te zijn in de blokken A en B. Mocht ik het nu dus niet doen, dan moet het volgend jaar. Dat betekent dus dat ik dit universitair jaar sowieso een onvoldoende heb. Terwijl ik het gevoel heb dat ik dat beter voor een ander vak open kan laten ;). Ik moet voor zondag beslissen :)…

Geen comments »

Plaats een comment