27
Oct
2007
0

Jeuj, maandagavond mogen we ons opmaken richting Tilburg te gaan. Om daar in 013 de Editors te gaan zien. Zoals ik al aangaf in eerdere blogs kijk ik hier echt enorm naar uit. Last.fm is waarschijnlijk ook opgevallen dat ik naar uitzie, de Editors overheersen m’n ‘weekly artists’ lijstje de laatste tijd behoorlijk vaak. Dus: kom maar op!

Dan nog even het gebruikelijke stukje school… Dat is nog steeds ontzetten druk. Erg veel huiswerk en het tempo is opnieuw moordend. Haha, niet heel erg, je bent zo tenminste wel ergens mee bezig. Nadeel hieraan is dat ik maar weinig uren voor Tiscom kan maken, waardoor m’n financiĆ«le cashflow ietsje minder is. Ach, is voor een jaartje of wat ook niet zo heel erg :).

Over de afgelopen tentamen week. Drie waren er gepland. Te weten: logica & verzamelingenleer een deeltentamen wat voor 25% meetelt. Resultaat: 9 :D. Dan databases & datamodelleren, ook een deeltentamen wat voor 15% meetelt, resultaat: 8 :). Dan het wat mindere verhaal. Het vak basiswiskunde – wat in mijn ogen weinig basis omvatte šŸ˜‰ – afgerond met een 5. Waar ik zelf iets rond de drie had verwacht, misschien toch nog iets positiefs :). Wanneer ik die ga herkansen weet ik nog niet, even afwachten…

Misschien ook leuk even over het ongemakje van m’n knie te hebben. Eigenlijk gaat het daarmee naar omstandigheden goed. Ik kan het hele seizoen zo goed als pijnvrij fluiten – wat nog steeds prima gaat – en ik train bijna volledig met het tweede elftal mee, zonder ook maar Ć©Ć©n keer door de knie te zijn gegaan. Mooi dus. Maar zoals bekend is dit geen blijvende oplossing. Eind december zal ik worden ingepland voor een nieuwe kruisbandoperatie. Het pre-operatief onderzoek is gepland, nu de operatie zelf nog…

Overigens is m’n lieftallige WordPress install de afgelopen week eerst geupdate naar 2.3, en zojuist naar 2.3.1. Check vooral de leuke tag cloud onderaan op de hoofdpagina :D.

Geen comments »

Plaats een comment