04
Sep
2011
3

Zondag 4 september 2011 — Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten

Na de eerste nacht in Vegas werden we rond 10 uur gewekt door ene Niels Raaymakers, waarschijnlijk weet deze jongen dat zelf niet meer, omdat hij nog niet alle alcoholische versnaperingen van de vorige avond heeft kunnen verwerken. Het ontbijt dat hij voor bepaalde mensen had gehaald kwam van het bekende restaurant ‘McDonalds’. Ook ik heb daar een menuutje naar binnen gewerkt. Maarten, Harm en Mark hadden een buffet in ons hotel waar ze onbeperkt konden eten, ideaal voor deze jongens.

Teek had al vrij snel een plekje aan het zwembad geregeld, waar ik wat later ook ben beland. Aangezien het buiten ruim 40 graden was, was een duik in het zwembad wel lekker. Nadat de drie jongens uitgegeten waren bij het buffet kwamen ze ook naar het zwembad. Hier besloten we om wat van de Strip te gaan bekijken. Teek lag goed aan het zwembad en bleef daar dan ook lekker liggen, waarschijnlijk omdat hij daar veel mooie objecten kon spotten.

Harm en ik begeleidden de andere jongens over de Strip, aangezien wij daar al vaker rondgelopen hebben. Na een aantal casino’s van binnen te hebben gezien zijn we ergens op een terras gaan zitten waar de eerste flessen bier weer besteld werden. Niels had zijn spiegelreflexcamera met een vrij goede zoomfunctie bij, wat handig was om dezelfde objecten te fotograferen die Teek ook in het zwembad aan het spotten was.

Na dit kleine uitje gingen we terug naar ons hotel om Teek te vertellen dat we besloten hebben om in Old Vegas wat te gaan eten en daar ook ergens wat pils te gaan drinken.

In Old Vegas is een overdekte straat waar meer lampjes branden dan in het hele Land van Cuijk. Nadat we gegeten hadden en het restaurant verlieten, kwamen we in die straat terecht waar een rockbandje aan het spelen was. Alleen hadden wij (en eigenlijk de meeste mensen daar) meer oog voor de schaarsgeklede dames die achter en op de bar werkten. Ook deze zijn professioneel vastgelegd door onze eigen Emiel Janssen.

Toen het bandje stopte met muziek maken besloten we een kroeg, genaamd Gentlemens Club, binnen te gaan. Wij wisten natuurlijk totaal niet wat ons hier binnen te wachten stond en zoals het gezegde luidt: What happens in Vegas, stays in Vegas. Hier is dan ook geen bewijsmateriaal vastgelegd en het enige dat ik kan melden is dat de meeste van ons de volgende dag weer wat geld uit een ATM mochten gaan halen.

Door: Hans

Written by Harm
Tags:

3 comments »

Comment #1

Hoi Harm & Harm en vrienden, goed dat jullie je vermaken. Ik begrijp alleen jullie plan niet helemaal, Toronto, Las Vegas, Miami? Willen jullie dat aub toelichten met een duidelijk kaartje?

Comment door: Marnick
Wednesday September 7, 2011 18:54

Comment #2

Dag heren,

maak er een mooie vakantie van.

Greetz

Comment door: Ronny
Wednesday September 7, 2011 21:50

Comment #3

Dank heren!

En Marnick, we vlogen naar Vegas, via Montreal en daarna Toronto ;].

Comment door: Harm
Thursday September 8, 2011 08:54

Plaats een comment