08
Sep
2011
4

Donderdag 8 september 2011 — El Paso, Texas, Verenigde Staten
Goedemorgen, na onze heerlijke kaartavond, NOT, vervolgd onze reis nu naar het schijnt geweldige El Paso. In ieder geval dat denken Bos en Raaymakers. 9u rijden we aan, uiteraard eerst weer naar de Subway! Ga ik voor de rest ook geen woorden meer aan vuil maken. Over onze roadtrip naar El Paso valt niet uitermate veel te melden, gewoon een kilometer vreet dag, een paar pitstops en uiteraard hebben we Ace Ventura Pet Detective gekeken in onze thuisbioscoop achter in onze Pussy Wagon!

Om 16u kwamen we eindelijk aan in El Paso, bij het fantastische Gardner hotel. Na het inchecken kwamen we erachter dat de bedden nog kutter zijn dan bij Motel 6, maar ja wie heeft dat nog in de gaten na een avondje zuipen! Want dat is de planning in dit leuke stadje, dat enigzins een beetje berucht is omdat er 500 meter verderop een ware oorlog aan de gang is tussen de drugskartels, police, mensensmokkelaars en weet ik veel wie nog meer, haha. Dus eerst maar even een terrasje pakken!

Na een kleine wandeling door de straten van het centrum, wat er overigens nog best chique uitziet op een paar verlepte gebouwen na. Wat ze hier ook veel hebben is rotzooi, eigenlijk alleen maar en dat verkopen ze ook nog! En het mooiste is, dat verkopen ze aan de locals, want toeristen zijn hier niet, haha. Ja, alleen dan die zes outlaws uit Tunnis. Die na een uur lopen nog geen blanke medemens hebben gezien, alleen maar Mexican banditos. Echter, na lang zoeken hebben ze uiteindelijk een chique terrasje gevonden!

En dit is niet gelogen, het mooiste en duurste terras van El Paso. Na het plaatsnemen kwam onze serveerster, Gabriela. Die na het opnemen van onze bestelling (pils uiteraard) even aan tafel kwam zitten. Haar eerste vraag: ‘WHAT THE FUCK ARE YOU DOING HERE?’ Bier drinken, kut! Dat vond ze uiteraard kei moi, en ze zei meteen: ‘ALRIGHTY THAN, TONIGHT WE’LL DRINK TEQUILA SHOTS TOGETHER!’ Die uitnodiging accepteerden we uiteraard meteen.

Na nog wat meer pils en snacks (zalmpasteitjes) kreeg onze Gabriela er steeds meer zin in en regelde wat vriendinnen die ‘s avonds ook mee zouden gaan. Ondertussen hadden wij uiteraard al door dat deze Latin chick alleen maar blanke piemel wil, haha. Dus vanavond 22u hier. ‘OK THAN!’

Hierna vervolgde we onze weg op aandringend verzoek van Bos en Raaymakers naar de border. Even wat vuurgevechten en executies meepakken voordat we gaan eten. Na 500m lopen door de winkelstraat, wat het walhalla voor kleine Roel is. Alleen maar balletjespistolen en camo pakken.

Bij de border aangekomen viel er niet veel te zien op een hoge muur, hekwerken, brug en de friendly lads from Border Patrol na. Maarten attendeerde ons erop dat we aan de verkeerde kant van de grens stonden. Maar dat ging hem niet worden. Enkele locals hadden ons al meerdere malen gewaarschuwd, dat we dan een zekere dood te gemoed gaan. Maar ja, dit is hem dan. De eerste keer ooit dat we ons aan een advies houden. Sorry, zal niet meer gebeuren. Dus we vervolgden onze weg naar het aanbevolen bar/restaurant the TAP.

In de verte zien we de neon verlichting al hangen aan een of ander verlept gebouw. Bij aankomst wordt de deur open gemaakt door een bandito, die vrij veel weg heeft van de portier van de Titty Twister (voor de leken onder ons: From Dusk Till Dawn van Tarantino). Hij meldt ons ook meteen: ‘the last time I saw so many white people was in jail’. Hij begeleidde ons naar een tafel achter in de kroeg, wat het restaurant gedeelte voor moest stellen.

De mexicaanse maaltijd was uitermate goed en we konden ook nog American football kijken. Net als thuis, met je bordje op de bank. Inmiddels was het alweer 20:30u, dus douchen want om 22u hebben we een date!

Om 21:45u stipt staan Hermy, Deejay, Teek voor de hotelkamer van de sissy boys. De jankerts waren weer eens in slaap gevallen en zouden later komen. Als we bij het café waar Gabriela werkt zijn aangekomen, zien we meteen twee vatsige wijven zitten. Oh no, dat zijn toch niet de vriendinnen van haar. Maarja deze outlaws laten zich niet kennen en zijn tevens ook bekend met het fenomeen de bierbril.

Nadat onze latina Gabriela haar vriendinnen voor had gesteld, gingen we naar de karaoke bar. Onderweg wist onze Gaby nog even te vermelden dat ze geen ondergoed droeg onder haar fantastische jurk, waarvan wij inmiddels al het bovenstuk goed hadden bestudeerd.

In de karaoke bar vloeide de drank meteen rijkelijk en tegen een goede prijs. Pils $1, Corona $1,50, whiskey cola $3. Onze Gaby trapte af na drie tequila en tot onze verbazing waren we in een karaokebar beland van een uitermate hoog niveau. Na enige tijd ariveerden Hoofd en Wee-man. Nog groter was onze verbazing toen bleek dat Bos Boekel er niet bij was, die bleef in het hotel. Helaas Maarten, wij weten wel beter! (Er waren namelijk drie gay barren om de hoek bij ons hotel!)

Ondertussen werd uiteraard het niveau in de karaoke bar behoorlijk onderuit gehaald door de Dutch outlaws. Na nog enkele drankjes werd besloten dat we naar een andere kroeg gingen. En we belandden weer in the Tap. Hier werd uiteraard ook gedronken en waren de locals ook niet te beroerd om hun ‘Get Out Of Jail Card’ te laten zien en leuke en spannende anekdotes daarbij te vertellen.

Om 2:30u ging de tent al dicht, maar het feest was nog niet voorbij. Onze Latin chick had nog een afterparty in haar appartementen complex. Dus wij opweg naar appartement 12c. Outlaw Weemen haakte af en ging waarschijnlijk Maarten vergezellen.

Aangekomen bij het complex was er inderdaad een party, dit waren allen mensen die in dit complex woonachtig zijn. Er waren ook een paar stripfiguren die waarschijnlijk een uur eerder bij Maarten B in de kroeg hebben gezeten. Of zoals onze Deejay prachtig verwoordde: ‘zo’n richtige heb ik nog nooit gezien’! U kunt bij dezelfde Deejay terecht voor een perfecte imitatie van die persoon.

Op een gegeven moment verplaatste de party van buiten naar het appartement van Gabriela. Bij binnenkomst deed de inrichting mij en de andere outlaws denken aan een pornoset. Hier zijn helaas geen foto’s van, we hadden namelijk minimale bepakking bij, in verband met mogelijke diefstal.

De drank was ook weer perfect, een wodka mix die het glazuur van je tanden deed verwijderen. Na een uur werd het feest weer abrupt verplaatst, ditmaal omdat de politie onderweg was. Bij het verlaten van het appartement waren we Deejay kwijt. We vonden hem in het bed van Gabriela. Hij had ook nog wat gevonden, namelijk de bierbril. Want die twee vatsige vriendinnen van Gaby lagen er ook in, haha. Dus hebben we Mark daar achtergelaten.

Wij gingen hierna in colonne door kelders en tunnels heen, om aan de andere kant van het appartementen complex uit te komen. Hier ging het feest weer verder. Na enige tijd zagen we outlaw Hoofd de badkamer in verdwijnen. Details hiervan op aanvraag. Toen hij hier weer uitkwam, besloten we maar eens even te gaan kijken hoe het met Deejay ging. Die was bij aankomst verdwenen, dus besloten wij maar terug te gaan naar ons hotel.

In het hotel aangekomen waren alle outlaws tot ieders verbazing ook nog aanwezig, dit was me het nachtje wel, haha. En het mooiste is, morgen weer een nieuwe stad!

Door: Niels (a.k.a. Teek)

Written by Harm
Tags: |

4 comments »

Comment #1

hahhhaah mooiste verhaal tot nu toe teek! keep up the good work ladies!

Comment door: roel peters
Saturday September 10, 2011 10:41

Comment #2

Hahaha schitterend haha de portier van de Titty Twister, gives me a pretty good imagenary picture! Niels de kaarten zijn trouwens geregeld!

Comment door: Rick v B
Saturday September 10, 2011 14:41

Comment #3

Rick goed bezig, Smashing Pumpkings kaartjes!! Thanks!

Groeten,

Niels

Comment door: Harm
Saturday September 10, 2011 16:04

Comment #4

Heeft iemand gaby nog gepaalt? Zijn er wellicht soa’s opgelopen?

Comment door: pjotr
Tuesday September 13, 2011 18:23

Plaats een comment