09
Aug
2008
1

Op één van m’n favoriete logs (ApplySomePressure) kwam ik deze commercial van Nike al tegen, voordat deze massaal werd uitgezonden rond de Olympische Spelen.

Wooooooow, kippenvel momentje. Al dan niet vanwege de misschien wel ‘verstopte’ steun aan Tibet?

Gek dat ‘All These Things That I’ve Done’ van The Killers me op het album ‘Hot Fuss’ zelf nooit echt is opgevallen. Dat is nu wel veranderd to be honoust :). Na de klik vind je de uitgebreide live versie :).

Verder gaat alles okay, m’n knie heeft echt goed gereageerd op de operatie. Lopen en fietsen gaat inmiddels weer bijna als gewoonlijk. Nog twee weekjes vakantie en dan begint het blokken weer. Aan de master wel te verstaan, inderdaad: ik ben geslaagd voor m’n pre-master!

Dat certificaat mag ik 22 augustus ophalen en de maandag erna begin ik aan de master Computer Science and Engineering. Met als specialisatie Information Security Technology, een mastertrack die aangeboden wordt door de TU/e, de Radboud Universiteit (Nijmegen) en de Universiteit Twente (Enschede). Ik ga de komende anderhalf jaar twee dagen in de week naar een andere uni. Het komende blok is dat enkel op maandag, richting Enschede. En stiekem heb ik er toch wel zin in :).

Eén comment »

Comment #1

Vette reclame ja.. Erg erg mooi 🙂
Wist niet dat dit van The Killers was joh.. Gaaaaaaf.. lekkere plaat 😛

Comment door: Rob
Thursday August 14, 2008 19:30

Plaats een comment