17
Jun
2010
0

Inderdaad, actief is m’n weblog allerminst. Misschien wel daarom ben ik sinds kort gaan Twitteren. M’n laatste zogenaamde ‘tweets’ vind je overigens ook aan de rechterkant van m’n log. En jawel hoor: daar ben ik wel actief mee. Toch even een snelle update van de afgelopen tijd – m’n laatste blog was van eind maart :S…

Gisteren ben ik een ervaring rijker, maar een illusie armer geworden. Ik vermeldde in m’n vorige blog al kort over mijn sollicitatie bij de Luchtmacht als zijnde vlieger. Gisteren had ik mijn eerste selectie dag – waar bij een positief gevolg er nog vele zouden volgen -, het PO1 (Persoonlijkheid Onderzoek 1). Tijdens dit onderzoek wordt simpelweg je aanleg voor het vak vlieger getest. Grofweg bestaat dit uit drie testen: ruimtelijk inzicht, hand/voet/oog coördinatie en een capacitieve luistertest. Op ieder onderdeel moet je minimaal een 5 scoren en dat zat er voor ondergetekende helaas niet in. Kortom, we gaan gewoon verder waar we mee bezig waren: afstuderen.

Wat dat betreft gaat alles redelijk volgens plan. Ik ben inmiddels aan m’n thesis begonnen en heb de eerste twee hoofdstukken die er toe doen (dus minus de introductie ;)) zijn bijna af. En ik zit kwantitatief ook aardig op koers: 47 kantjes vol interessante Engelse wetenswaardigheden omtrent m’n onderzoek. Op dit moment ben ik bezig het introductie hoofdstuk tot DNSSEC te voltooien. In de loop van volgende week wil ik de introductie tot ‘mijn’ DNSCurve gaan schrijven en daarna worden eindelijk de werkelijke uitkomsten belicht (en ook nog gemeten).

Ook is de officiële datum van m’n afstudeer presentatie/verdediging bijna officieel bekend ;): maandag 9 augustus. Heel mooi, want de dag erop begint m’n vakantie: een trip door (voornamelijk) Oost-Europa in een 9-persoons taxi busje met, zoals het er nu naar uitziet, zes vrienden. Heb zo’n naar voorgevoel dat dat ongeacht de uitkomst van die negende augustus dit een hele leuke vakantie gaat worden: Praag, Krakau, Boedapest, Siofok, Bratislava, Wenen en München: here we come :D.

Nou, een snelle update die toch weer groot is geworden. Zo moeilijk is het dus niet Harm… Anyways, de rechterkant houdt je wat beter up-to-date. Of weet je wat: ga ook Twitteren. Is toch heerlijk, vertellen dat de krant op de wc zo lekker leest!

Geen comments »

Plaats een comment