02
Jan
2011
4

Zow, daar is hij dan: de eerste post in 2011. En niet zoals vorig jaar pas ergens eind maart, nee nee, direct de tweede dag van 2011 :). Plus, zoals je kunt zien, is niet alleen deze post nieuw, ook het uiterlijk van m’n blog heb ik maar eens een mooie opfrisbeurt gegeven. Helemaal in het teken van, en in de sfeer van het avontuur wat me in het begin van 2011 staat te wachten: mijn reis richting Zuid Amerika. Ik had het al zoetjes aan gemeld in de samenvattende post over 2010, maar in deze post toch maar even uit de doeken doen wat ik precies van plan ben…

Mijn vlucht met Continental brengt mij zaterdag 15 januari allereerst naar Houston, Texas, om wat uren later door te vliegen naar Quito, de hoofdstad van Ecuador. Hier zal mijn reis door Zuid Amerika beginnen. Ik ga daar eerst drie weken Spaans volgen op een taal instituut. Wat inhoudt dat ik 4 uur per dag één-op-één Spaans krijg. Naast dit hard werken in de schoolbanken is er overdag ook nog tijd om cultureel één en ander bij te spijkeren: salsa dansen, Ecuadoriaanse kokkerellen en veel trips in en rond Quito maken staan op het programma. Onderdak heb ik gevonden bij een Ecuadoriaanse familie bestaande uit meneer en mevrouw Sánchez plus drie kinderen. Hoe of wat precies is nog even niet duidelijk, dat volgt dus nog.

Brengt me meteen bij de tweede reden voor deze post. De aankondiging dat dit de plek wordt waar jullie mijn avonturen kunnen volgen. Kortom, wil je enkele keren per week op de hoogte worden gehouden: snel bookmarken deze pagina. Ik zal proberen de dagen voor mijn reis nog wat meer info te geven, maar dit leek me genoeg voor een fatsoenlijk virtueel startschot ;).

Written by Harm
Tags: |

4 comments »

Comment #1

Hey Hallo Harm!!!
is het lekker warm daar?
Geinig zo’n site, soort dagboek?! 😀

Je hebt wel lef om “even” een halve wereld reis te ondernemen in je remie.
Als je toch bezig bent kun je misschien ook even mijn geboorteland bezoeken, is zeker de moeite waard :p
K zal je wel missen in t cafeetje maar dat maken we vast wel goed als je weer terug komt.

Nou, heel veel fun en geluk op je reis en pas goed op jezelf, niet met vreemde mensen meegaan hoor en een snoepjes aannemen van veemden! 😉

xx

Comment door: Asha
Sunday January 16, 2011 19:56

Comment #2

GEEN snoepjes aannemen is het dus!!

Comment door: Asha
Sunday January 16, 2011 20:02

Comment #3

Ja, Harm..
Wat was het memorabel de laatste keer bij Wim. Wat heb je toch fijne vrienden (muhahaha)..

Via deze snelle doch onpersoonlijke weg wil ik je alsnog heel veel succes maar vooral veel plezier wensen tijdens je uber-trip.
En neem de tip van Asha maar mee, geen snoepjes aannemen! Ook al zien ze er zo lekker uit 🙂

Heb een abbo op je RSS dus ik zal niet teveel missen.

Groeten!

Comment door: Rob
Monday January 17, 2011 12:18

Comment #4

Haha, thanks mensen!

Comment door: Harm
Monday January 17, 2011 20:22

Plaats een comment