23
Jan
2011
3

23 januari 2011, Quito, Pichincha, Ecuador

Ziek dus. Op tijd naar bed gegaan zaterdagavond en toen ik zondagochtend wakker werd een mooie 14 uur geslapen. Voor mijn gevoel wel iets beter, maar nog steeds niet helemaal fit. Tijdens het ontbijt ook het nodige links laten liggen. Omdat we nog steeds het plan hadden vulkaan Pichincha op te gaan was ik stiekem wel blij dat het weer opnieuw niet goed was. We zijn daarom snel wat gaan internetten bij een lokaal naai atelier, ja, ze zijn van alle markten thuis hier ;). Voor mijn netbookje kan ik voor $0.50 een uurtje internetten: ideaal.

Snel gespiekt en gezien dat het goed was: winst voor PSV, verlies voor Ajax. Dat zijn altijd mooie dagen. Benieuwd wat PSV doet tegen Twente woensdagavond… Eenmaal thuis weer wat proberen te leren, maar ik voelde me nog steeds beroerd en moe, dus is het een combinatie van studeren en slapen geworden — meer ‘snorring’ als ik Jayne mag geloven.

Al met al een heel erge ‘tranquilo’ dag, waar ik opnieuw weer vroeg naar bed ging, hopende dat ik een beetje fit ben voor m’n les op maandag.

Written by Harm

3 comments »

Comment #1

Haha snorring?… Goh komt me bekend voor 😉

Comment door: Mark
Wednesday January 26, 2011 12:55

Comment #2

Mark, dat is toch niet de reden dat je niet volledig mee naar de States gaat hè? Goede kans dat je gewoon op een andere kamer kunt pitten, haha ;).

Comment door: Harm
Wednesday January 26, 2011 18:47

Comment #3

Haha.. neen daar kan ik ondertussen mee omgaan he (alcohol helpt toch het beste)..
Maar ik wacht de route van de mannen even af en ga dan maar eens naar tickets zoeken, ze zijn nu rond de 375 euri dus daar hoef ik het niet voor te laten.

Comment door: mark
Wednesday January 26, 2011 20:13

Plaats een comment