08
May
2007
1

Daar gingen Rob en ik dan… Na eerst een helftje Constantia – DSV, met een schandalige ruststand van 3-0, te hebben gekeken, gingen we op weg naar Rotjeknor. Daar stond de bekerfinale op het programma.

Nu had ik als KNVB-scheidsrechter twee kaartjes voor 30 euro gekregen, met toen nog de hoop dat PSV in de finale zou komen. Dat was niet het geval. Maar deze kraker kon mij ook wel bekoren. Rond 15:15u aangereden en rond 17:00u konden we aansluiten in de rij richting De Kuip. Na bij de eerste tegengekomen parkeervakken een ‘vol’ te hebben gehoord, werden we door de parkeerwacht plus agenten richting wat straten rondom het stadion gewezen. Ook daar stond alles vol en kregen we van een parkeerwacht te horen: ‘hier rechtsaf, dan kun je daar in de straat parkeren’. Omgedraaid en die hoofdweg ingereden. Daar stonden alle auto’s in de midden- of zijberm geparkeerd, dus daar de auto geparkeerd.

Twintig minuten later lopen we De Kuip binnen. En ja, ik moet het de Feyenoord-fans nageven, een prachtig voetbalstadion. Was er nog niet eerder geweest. De wedstrijd zelf hoef ik niet toe te lichten. Maar die was de voltallige 15 euro dubbel en dwars waard, jammer alleen van de afloop :D. Tijdens de wedstrijd trouwens nog verschillende bekenden hier uit de buurt gezien.

Op de terugweg in de stroom met AZ-fans meegelopen. Er stond ons echter nog een leuke verassing te wachten: een mooie bon van 50 euro. Nu bleek het verdomme dat de straat waar wij – en zo’n 150 andere auto’s – geparkeerd stonden, niet gebruikt mocht worden als parkeerplek. Terwijl de straat er haaks op (Olympiaweg) blijkbaar wel is aangewezen als parkeerbermen, terwijl de Adriaan Volkerlaan dat niet is. In één woord: WAARDELOOS!

Ik moest dit even kwijt, vooral na het zien van dit incident

Written by Harm
Tags: | | | | | | |

Eén comment »

Comment #1

Heb nog een foto hoe de auto geparkeerd stond Herm 😉

Comment door: Rob
Friday May 11, 2007 14:54

Plaats een comment