26
Jan
2009
1

Zow, de drie weken tentamen zitten er inmiddels op, wat inhoudt dat ik weer even tijd vindt om dit internetstekje van me te vullen – op het link- danwel filmdroppen na.

Over de tentamens heb ik niet heel veel te vertellen. Vier gehad in drie weken. Over twee had ik een goed gevoel, over twee wat minder. Nu heb ik van beide categoriën een punt terug, erg ironisch is het ook nog. Waar ik een goed gevoel over had bleek een 4 6 (zie update onderaan) te zijn. En waar ik een ‘mwoah’-gevoel bij had, bleek een 7 te zijn. Moet toch eens iets aan mijn gevoel gaan doen, haha.

Dan even het punt waarom ik weer eens in de pen ben gekropen. Afgelopen donderdag (inderdaad, een dag voor m’n laatste tentamen ;)) heb ik de helden uit mijn middelbare schooltijd een bezoekje gedaan: Oasis. De broertjes Gallagher stonden voor de tweede dag in de HMH. Na enkele hoopvolle recensies was ik wel erg benieuwd geworden…

Een heerlijk arrogante Liam – die wat minder bij stem was – en Noel die dat helemaal goed maakte, zorgde voor een geweldige gig. Alle meeschreeuwers zaten in de setlist en de bezoekers deden de naam HMH eer aan. Bij ‘Rock ‘n’ Roll Star’ vlogen de eerste centiliters bier al door de zaal heen en dan heb je nog een hele avond te gaan ;). Bij ‘Cigarettes & Alcohol’ werd dat nog even dubbel en dwars over gedaan, incluis het feit dat overal in de zaal de peuken aan gingen: geweldig.

Dat het publiek songs van je nieuwe album meezingt is niet meer dan logisch, maar platen met een leeftijd van 15 jaar(!) die door publiek van alle leeftijden meegeblèrd wordt, dat is indrukwekkend en misschien wel genoeg wat je moet overtuigen van een heerlijk avondje Oasis. Rest me nog een klein requestje aan de heren Gallagher: over een jaartje of twee/drie met een nieuw album weer?

Setlist (thanks):

Fuckin’ In The Bushes
Rock ‘n’ Roll Star
Lyla
The Shock Of The Lightning
Cigarettes & Alcohol
The Meaning Of Soul
To Be Where There’s Life
Waiting For The Rapture
The Masterplan
Songbird
Slide Away
Morning Glory
Ain’t Got Nothin’
The Importance Of Being Idle
I’m Outta Time
Wonderwall
Supersonic
Don’t Look Back In Anger
Falling Down
Champagne Supernova
I Am The Walrus

Update: Een tentamen inzien heeft blijkbaar toch wel nut. M’n 4 is naar een 6 gegaan :D. Punten waren verkeerd opgeteld en ik heb nog een punt bij een opgave erbij gekregen na een kleine (maar heftige) discussie ;). Dank u, meneer professor!

Written by Harm
Tags: | | |

Eén comment »

Comment #1

haha, dit is net zo handig, lui zijn is fijn! klinkt goed, je hebt je wel vermaakt dus. 🙂

Comment door: Julia
Tuesday January 27, 2009 21:10

Plaats een comment